+359 2973 36 68; +359 885 892 000

Ексфолиране на тяло 

 

Цена: 25 лв.

Инфрачервената кабина излъчва само В и С лъчи от спектъра на слънчевата светлина, които чрез лимфотока и кръвообръщението проникват в дълбочина и стимулират естествените оздравителни процеси. Не напразно В и С лъчите намират широко приложение в множество физиотерапевтични процедури за възстановяване на тъканите, укрепване на ставите и мускулите. Синергичното действие от повишеното кръвообръщение, детоксикацията от изпотяването и лимфотока, променят консистенцията на целулитните депа, което я прави изключително полезна при направата на антицелулитните програми. Температурата при IR кабината е доста по-ниска от температурата на сауната което я прави подходяща дори за хора с повишено кръвно налягане и сърдечни смущения.

Цена за 1 посещение /час/ - 12.00 лв.

Карта за 10 посещения - 80.00 лв.

Парна кабина с хамам

Парната кабина е истинска SPA процедура, поради въздействието на водата под формата на пара, подсилена от най-съвременната технология за аромо и цвето-терапия.
Осигурява на организма затопляне и овлажняване, което подобрява кръвната циркулация, а оттам и по-доброто хранене, детоксикиране и хидратиране на кожата.
Аромо и цвето терапията въздействат респираторно и рецепторно, което повишава настроението, организма започва да синтезира повече ендорфини, следствие на което се подобрява състоянието на имунната система.
Резултата е сияен тен, придружен от душевна и физическа хомеостаза.
/състояние на равновесие на органите и системите в човешкия организъм/

Цени

Цена за 1 посещение /час/ - 12.00 лв.

Карта за 10 посещения - 80.00 лв.

Сауна

 

Финландската сауна вече има голяма популярност дори на нашата географска ширина.
За тези който вече имат традиция в нейното ползване, не са необходими много думи за въздействието й.
За тези които сега започват - чудесен детоксикиращ и релаксиращ ефект и добро начало за последващи процедури.
Персонала ще ви даде полезни съвети за показания и противопоказанията й, според вашето индивидуално, здравословно и емоционално състояние.

Цени

Цена за 1 посещение /час/ - 12.00 лв.

Карта за 10 посещения - 80.00 лв.

* За да избегнем дискомфорта на груповото посещение с разнородни желания за температура и влажност - осигуряваме индивидуален престой или с придружители по ваше желание!

ТУРСКА БАНЯ (ХАМАМ)

Турска баня

Турската баня е автентичен ритуал, съчетаващ традиционните източни учения за чистотата на тялото и духа и съвременните виждания за Spa и Wellness култура - почистване, възстановяване и релакс. Освен,че напомня за разточителството на Ориента, тази терапия въздейства изключително ефикасно при физическа и психическа умора, чрез синергичното въздействие на парата, топлината, водата и масажа, допълвани от релаксираща музика, приглушена светлина, аромати на натурални сапуни и масла. Процедурата започва с престой в парната кабина, за да се затопли тялото и да се подготви за следващия етап, пилинг с копринена ръкавичка, който се извършва върху приятно затоплена плоча /легло/. Следва завивка от пухкава пяна от натурални сапуни, за релаксиращият масаж.

Като истински SPA ритуал, турската баня е основен елемент в по-голямата част от SPA и Релакс терапиите на Релакс Център Блясък, за да можете да се насладите на вълшебният дух на Ориента!

 

 

1 Традиционна Турска баня (70 минути) - 85.00лв.

2 Терапия Зефир (60 минути) - 70.00 лв.

При тази терапия разликата с традиционната турска баня е като зефир-лека и неуловима. Липсва пилинг, набляга се на wellness усещането със  сапуненият облак.

Подкатегории