+359 2973 36 68; +359 885 892 000

Инфрачервената кабина излъчва само В и С лъчи от спектъра на слънчевата светлина, които чрез лимфотока и кръвообръщението проникват в дълбочина и стимулират естествените оздравителни процеси. Не напразно В и С лъчите намират широко приложение в множество физиотерапевтични процедури за възстановяване на тъканите, укрепване на ставите и мускулите. Синергичното действие от повишеното кръвообръщение, детоксикацията от изпотяването и лимфотока, променят консистенцията на целулитните депа, което я прави изключително полезна при направата на антицелулитните програми. Температурата при IR кабината е доста по-ниска от температурата на сауната което я прави подходяща дори за хора с повишено кръвно налягане и сърдечни смущения.

Цена за 1 посещение /час/ - 10.00 лв.

Карта за 10 посещения - 80.00 лв.

Парна кабина с хамам

Парната кабина е истинска SPA процедура, поради въздействието на водата под формата на пара, подсилена от най-съвременната технология за аромо и цвето-терапия.
Осигурява на организма затопляне и овлажняване, което подобрява кръвната циркулация, а оттам и по-доброто хранене, детоксикиране и хидратиране на кожата.
Аромо и цвето терапията въздействат респираторно и рецепторно, което повишава настроението, организма започва да синтезира повече ендорфини, следствие на което се подобрява състоянието на имунната система.
Резултата е сияен тен, придружен от душевна и физическа хомеостаза.
/състояние на равновесие на органите и системите в човешкия организъм/

Цени

Цена за 1 посещение /час/ - 10.00 лв.

Карта за 10 посещения - 80.00 лв.

Сауна

 

Финландската сауна вече има голяма популярност дори на нашата географска ширина.
За тези който вече имат традиция в нейното ползване, не са необходими много думи за въздействието й.
За тези които сега започват - чудесен детоксикиращ и релаксиращ ефект и добро начало за последващи процедури.
Персонала ще ви даде полезни съвети за показания и противопоказанията й, според вашето индивидуално, здравословно и емоционално състояние.

Цени

Цена за 1 посещение /час/ - 10.00 лв.

Карта за 10 посещения - 80.00 лв.

* За да избегнем дискомфорта на груповото посещение с разнородни желания за температура и влажност - осигуряваме индивидуален престой или с придружители по ваше желание!

ТУРСКА БАНЯ (ХАМАМ)

Турска баня

Турската баня е автентичен ритуал, съчетаващ традиционните източни учения за чистотата на тялото и духа и съвременните виждания за Spa и Wellness култура - почистване, възстановяване и релакс. Освен,че напомня за разточителството на Ориента, тази терапия въздейства изключително ефикасно при физическа и психическа умора, чрез синергичното въздействие на парата, топлината, водата и масажа, допълвани от релаксираща музика, приглушена светлина, аромати на натурални сапуни и масла. Процедурата започва с престой в парната кабина, за да се затопли тялото и да се подготви за следващия етап, пилинг с копринена ръкавичка, който се извършва върху приятно затоплена плоча /легло/. Следва завивка от пухкава пяна от натурални сапуни, за релаксиращият масаж.

Като истински SPA ритуал, турската баня е основен елемент в по-голямата част от SPA и Релакс терапиите на Релакс Център Блясък, за да можете да се насладите на вълшебният дух на Ориента!

 

 

1 Традиционна Турска баня (70 минути) - 80.00лв.

2 Терапия Зефир (40 минути) - 60.00 лв.

При тази терапия разликата с традиционната турска баня е като зефир-лека и неуловима. Липсва пилинг, набляга се на wellness усещането със  сапуненият облак.

SPA И РЕЛАКС ТЕРАПИИ

SPA и релакс терапии

Релакс процедури за възстановяване на душевната хармония, противодействайки на ежедневния стрес на градския живот.
Потопете се в релаксиращите и SPA процедури в центъра на столицата. Заредете се с енергия дори тогава, когато сте възпрепиятствани да напуснете града.
Wellness за Вас. Wellness – подарък за всички ваши приятели.
Какъв по-добър подарък от този за душата?

 

Цени

1 SPA терапия „Ароматно съвършенство” /парна кабина, ексфолиране, аромамасаж/ – 100 мин. - 95.00 лв

2 Терапия "Клеопатра" /извършва се в хамам помещение върху загрята плоча; термална зона, пилинг с мед, масаж и маска с глина, измиване и масаж със сапунена пяна, завършва с масаж с розово масло/ – 120 мин. - 199.00 лв

3 Терапия "Ритуал" /термална зона, пилинг с кафе на четири ръце, масаж и маска с лечебна глина на четири ръце, измиване и масаж с пяна на четири ръце/ –100 мин. – 180.00 лв.

4 Терапия "Шоколад" /IR-кабина, пилинг, масаж-маска(бодирепинг), крем масаж, включва и лице, почивка с питие/ – 90 мин. – 88.00 лв.

5 Терапия "Детокс" /парна кабина, ексфолиране, кална маска, хидратиращ крем/ – 70 мин. – 84.00 лв.

Активно детоксикиращо действие благодарение на лечебните свойства на термалните кали

6 SPA терапия "Тя и Той" /сауна, пилинг с кафе за него, пилинг с мед за нея, аромамасаж за нея, класически масаж за него, хидратираща маска за нея, рефлексотерапия за него, шампанско и плодови салати/ – 130 мин. – 259.00 лв.

7 SPA ритуал "Релакс" /парна кабина, сапунен масаж, маска-масаж, релакс почивка, включваща зонов масаж с SPA терапия на лице/ – 120 мин. –118.00 лв.

8 SPA терапия "Ирис" /IR кабина, SPA терапия лице в комбинация със SPA терапия на ръце/крака / – 60 мин. – 90.00 лв.

9 SPA терапия "Hot Stone" – 110 мин. – 117.00 лв.

Масажът с вулканични камъни или т.н. „геотермална SPA терапия” е техника, чиято цел е да се постигне баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Това е една нестандартна терапия, която въздейства върху организма както вътрешно, така и външно, чрез усещане и допир.

10 Традиционна Турска баня /парна кабина, ексфолиране (кесе), масаж с пяна/ – 60 мин. – 80.00 лв.

11 SPA терапия „Ориент” /парна кабина, ексфолиране (кесе), масаж с пяна, аромомасаж/ – 130 мин. – 124.00 лв.

12 SPA терапия "Султански пакет" /парна кабина, ексфолиране (кесе), масаж с пяна, маска на лице и тяло, масаж с подхранващ крем/ – 120 мин. – 139.00 лв.

13 SPA терапия "Наслада за двама" /парна кабина с цветотерапия, аромомасаж за него и нея, сауна съчетана с аромотерапия, шампанско и плодове поднесени в романтична обстановка/ – 150 мин. – 165.00 лв.

14 Руска баня "Лукс" - 150 мин. - 160.00 лв.

Терапията включва: престой в сауна /по препоръка на терапевта/, вентилиране и обработване на тялото чрез потупване с веники /особено се набляга на стъпала и длани/ в три стъпки, през кратки интервали от време, желателно завършване със студен /леден/ душ, пилинг със соли и етерични масла, изтриване с веники и завършва с ароматен масаж.

Подкатегории