+359 2973 36 68; +359 885 892 000

Когато искате да релаксирате и да се отпуснете в спокойна обстановка, далеч от безумната тълпа, процедурите в спа център са най- доброто решение. Днес спа центровете ви предлагат огромно разнообразие от възможности за избор, които могат напълно да ви объркат. Спа центровете сега предлагат процедури за красота, медицински процедури и терапии съобразени с начина ви на живот. Спа почивките ви дават възможност да прекарате дни в спа комплекса и да се насладите на многобройните услуги, докато спа центровете са типични за тези, които работят дълги часове и се стремят да намерят спокойствие, без да се налага да напускат града си. Всички спа центрове предлагат терапии за лице, масажи и други терапии за тяло. Те не са денонощни, което означава, че не предлагат места за настаняване. Намирането на най- добрият за вас спа център е предизвикателна задача, но няма да имате проблем ако следвате дадените насоки:

Четете отзивите за спа терапиите преди да направите своя избор.

При избора на спа център се водете от препоръки и препращане от ваши приятели, семейство и колеги.

Не забравяйте да проверите какво всъщност предлагат спа центровете, вместо да ги преценявате по цените, които са обявили. Проверете дали наемат лицензирани терапевти за прилагането на различните лечебни терапии, дали поддържат хигиенни условия и какво казват клиентите за услугите им.

Услуги, които се предлагат в спа център

Различни видове масажи, различни по цена и времетраене.

Терапиите за лице за двата пола са популярни в списъка с процедури на спа центъра

Репингите и пилингите са едновременно полезни и релаксиращи за вашето тяло и ум

Спа центровете предоставя педикюр и маникюр, кола маска и други спа процедури за красота

Много центрове предлагат пакетни оферти, чрез които можете да се насладите на всички услуги, без да се налага да плащат пълната цена за всяка индивидуална процедура

За сватбени тържества процедурите в спа център са много популярни, защото цялата група може да се наслади на глезене и релаксиращи процедури.

Напоследък всички спа центрове са със самостоятелни помещения за всяка процедура и разполагат с професионалисти, които да се погрижат за вашите нужди

Когато чуете „спа център” първото нещо, което ви идва на ум е почивка, но следващото нещо което ви безпокои е цената, която трябва да платите за нея. При нас можете да получите качествени услуги, приятна и релаксираща обстановка на достъпни цени.