+359 2973 36 68; +359 885 892 000

Относно неспиращата борба с кожните недостатъци, искам да обърна внимание на целулита и мастните натрупвания. В последните години се залагаше на активното въздействие на фосфатидилхолина /Phosphatidyl Choline/, който е основния фосфолипид в човешкия организъм и е градивен елемент на клетъчната мембрана, но не оправда докрай доверието за редуциране на мастните клетки. По-скоро се утвърди като средство за лечение на ксантелазми.

След задълбочени анализи и  изследвания, проф. Роберто Аморе /Roberto Amore/ разработва, прилага и съдейства за пускане на пазара продукт с по-надеждната според него, дезоксихолиева киселина - DC. Техниката която той презентира, работи в трите дълбочини на липидния слой.
Но понякога,само това не е достатъчно, за да се повлияе целулута. Деструкцията на фибрите които обгръщат мастните клетки/а именно това е целулита/, зависят от металопротезата. Когато тя не е активна имаме наличие на свръх фиброзна тъкан.
И тук се включва патентованата от проф. Роберто Аморе техника, "CelluErase".
Процедурата с нея е еднократна, не изисква повторение, единственото което се очаква от клиента е отговорно отношение след терапията, за използване на компресиращо бельо за определен период от време.