+359 2973 36 68; +359 885 892 000

BIODROGA THE SPA SKIN CARE COMPANY

Козметика

Баден-Баден - извор на красота. Неговите минерални бани високо ценени от римляните, превръща града във  въплъщение на културата на красотата и
грижа за кожата. BIODROGA следва тази традиция ,която започна в края на 1950. Докато бизнесът  поддържа своите дълбоки корени в централата на компанията в Баден-Баден, Германия, BIODROGA се разраства като  глобална бизнес среда, ръководена от модерен екип от ръководители.

ПРИСЪСТВИЕ НА МАРКАТА В СВЕТОВЕН МАЩАБ ОТ АЗИЯ ДО АМЕРИКА

Продуктите на BIODROGA се предлагат ексклузивно в най-добрите салони за красота и спа центрове в света.Можете да откриете продуктите на Biodrogaв хотел Четири сезона в Хонг Конг/Китай, в спа центъра на хотел Риц Карлтън в Индонезия, В Шангри-Ла Fijian

Resort в Янука на островите Фиджи, Шангри-Ла Чи в Шанхай,в Бали Хиат , Шангри-Ла Purity Клуб Спа в Пекин,Китай, в хотел Ерцхерцог Йохан Спа в Австрия и много други луксозни хотели и Спа центрове.

Продуктите се създават и произвеждат единствено и само в Баден-Баден. Това ни позволява да контролираме производството и да гарантираме за високото качество на продуктите ни.

СИСТЕМАТИЧНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

BIODROGA биологични системи за красота предлагат индивидуални решения за нуждите на всеки тип кожа. Всички продукти се основават главно на високо ефективни биологични съставки.Биологията е наука за живота. Всичко е взаимосвързано, формирайки цикъла на живот.