+359 2973 36 68; +359 885 892 000

Представяме ви най-търсената за 2019 г - HIFU процедура.

Неоперативен лифтинг за лице и тяло с Хайфу технология. Видим, бърз и дълготраен резултат, заместител на мезоконците. Мощно действие без възстановителен период. Ултразвуковите вълни достигат SMAS слоя на подкожието и стимулират структурите, сами да възстановят накъсаните колагенови нишки.

Дали е подходящ за всяка възраст и всяка кожа? Не!

За постигнето на оптимален резултат е необходима предварителна консултация за уточняване коя структура или слой от кожата е засегната и дали това ще бъде правилния подход конкретно за нея.

Препоръката ми е да не се ползва преди 35 годишна възраст,когато става въпрос за лицева част,освен в случаи на рязко понижаване на теглото или структурно наличие на двойна брадичка.

Относно въздействието върху различни зони от тялото, отпада възрастовата граница ,тъй,като там много по-често и в ранна възраст се наблюдава промяна в теглото и съответно накъсване на колагеновите и еластинови нишки.

Оптимално решение в забързаното и динамично ежедневие е и протокола за честотата на извършване на терапията - веднъж на три месеца!!!

Не се налага промяна в работния и ежедневен ритъм,за спазване на време за последователен брой процедури,които са неизбежни при предходните възможности на технологиите за подмладяване на кожата.

Противопоказанията са: отворени рани по кожата, кистоидно акне, метални импланти в зоната на обработване, бременност и кърмене, антикоагулантна, стероидна или имуносупресивна терапия. При пациенти със зъбни импланти е необходимо поставяне на изолация между импланта и зъбите.

Няма ограничение спрямо сезона и температурните амплитуди на въздуха - пролет, лято, есен зима - на расположение сме за въпроси от всяко естество.